Skip to main content
Lån utan ränta

Låna pengar utan ränta

Det kan låta lite för bra för att vara sant, är det verkligen möjligt att låna pengar utan ränta? Ja, faktum är att vissa kreditgivare lånar ut pengar utan ränta som ett sätt att locka till sig nya kunder. Oftast handlar det om mindre belopp, eftersom det är en stor risk som de inte tjänar några pengar på.

Det finns kreditgivare som lånar ut pengar utan ränta som en del av deras marknadsföring att knyta till sig nya kunder, något man kan utnyttja som låntagare för att slippa betala mer för lånet än vad man behöver. Dock bör man vara väldigt noggrann när man läser igenom lånevillkoren så man försäkrar sig om att det inte finns några dolda avgifter. Det är nämligen inte helt ovanligt att ett lån marknadsförs till en lägre ränta, eller till och med utan ränta, för att sedan kosta pengar i form av uppläggningsavgifter och aviavgifter istället.

 

Jämför räntefria lån

Ett sätt att ta reda på om det finns möjlighet att ansöka om ett lån utan ränta är att helt enkelt göra en sökning i Google och se om det finns någon kreditgivare som erbjuder räntefria lån. Men för den som vill spara tid kan man även besöka en jämförelsesajt som Lånasmart.nu. Hos Lånasmart.nu kan man på ett smidigt sätt få en överblick över alla kreditgivare som erbjuder snabblån och till vilken ränta. På så vis sparar du en massa tid och slipper surfa runt och jämföra lån på egen hand.